Skip to content
Upcoming

De Nike SB Blazer Mid in een Varsity Jacket thema

20 juli 2018 00:10
De Nike SB Blazer Mid in een Varsity Jacket thema

Na de satijnen Air Force 1 en de Air Max 95 met NSW logo komt een echte klassieker van Nike nu in dezelfde soort stijl. In satijn bedekt samen met Chenille details. Samen creëert dit een uitgesproken varsity jacket-achtige look.

Dit keer gaat het om de Nike SB Blazer Mid, exclusief voor vrouwen. Deze maakt bijna volledig gebruik van de kleur Red Crush met witte en zwarte accenten. Het merendeel van de upper is gemaakt van satijn terwijl de tong, die het nieuwe cursieve NSW-logo toevoegt, en de heeltab bedekt zijn in luxe chenille dat normaal gesproken het schoollogo van een van varsity jacket siert. De heeltab heeft ook iets weg van een varsity jacket omdat het gestreepte patroon en materiaal de gedeeltes van de jasjes vertegenwoordigen die normaal aan de onderkant van de mouwen zitten.

Bekijk de officiële afbeeldingen voor deze nieuwe Blazer hieronder. We verwachten dat de sneaker binnenkort verkrijgbaar zal zijn bij de webshop van Nike. Houd dus goed de releasekalender in de gaten voor de releasedatum!


Nike Sb Blazer Mid

Releasedatum: TBA
Verwachte prijs: €100,-
Colorway: Red Crush/White/Red Crush
Stylecode: AV9375-605