Skip to content
Upcoming

De Nike SB Blazer ‘Jewel Swoosh’ heeft een opvallend detail

11 september 2020 20:08
De Nike SB Blazer ‘Jewel Swoosh’ heeft een opvallend detail

Nike brengt een nieuwe colorway uit op de Nike SB Zoom Blazer mid. Dit keer heeft de sneaker een strakke colorway gekregen met een opvallend detail, namelijk de swoosh. Buiten de opvallende swoosh is de Nike SB Zoom Blazer Mid ‘Jewel Swoosh’ perfect te combineren. Hieronder vind je alle informatie over deze sneaker.

De Nike Blazer is een van de oudste modellen van Nike. Dit iconische model gaat al mee sinds 1973 en kwam op de markt als basketbal sneaker. Al snel werd de sneaker meer voor casual gebruikt en zelfs voor het skateboarden. De Blazer kent al verschillende samenwerkingen met onder andere Supreme, Off-White en Stüssy.

Nike SB Zoom Blazer Mid ‘Jewel Swoosh’ | CU5283-100

Deze colorway op de Nike SB Zoom Blazer Mid is anders dan we gewend zijn. De oversized swoosh die we normaal op de sneaker zien is op deze colorway vervangen voor een Jewel Swoosh. Deze heeft een baby blauwe kleur gekregen, net als alle andere details op deze sneaker. Bijvoorbeeld de Nike branding op de hiel, de veters en de insole van de sneaker. Verder beschikt de sneaker over een wit lederen bovenwerk.

Helaas hebben wij nog geen releasedatum van de Nike SB Zoom Blazer Mid ‘Jewel Swoosh’. Wel verwachten wij dit paartje nog in 2020 gedropt wordt bij Nike. Er zal een prijskaartje aanhangen van €110,-. Voor meer informatie kan je altijd een kijkje nemen in de releasekalender en ons volgen op social media!


Nike SB Zoom Blazer Mid Jewel Swoosh 'White'

CU5283-100 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders
Nike Blazer Jewel Swoosh
Nike Blazer Jewel Swoosh
Nike Blazer Jewel Swoosh
Nike Blazer Jewel Swoosh
Images by: Nike