Skip to content
Upcoming

De Nike React Element 55 is de perfecte herfst sneaker

8 september 2018 14:00
De Nike React Element 55 is de perfecte herfst sneaker

Er komt een nieuwe colorway van de Nike React Element 55! De Nike React heeft in 2018 de sneakerwereld overgenomen met zijn speciale technologie. Een paar bekende Nike React modellen zijn de Epic React en React Element 87. Nike is niet te stoppen en heeft een onlangs een nieuw model genaamd de React Element 55 gereleased. Het model beschikt over hun nieuwste demping innovatie en is een dames sneaker. De eerste React Element 55 is in augustus gereleased. Het verschil tussen de React Element 55 en de React Element 87 is weinig, de 55 beschikt niet over een doorzichtig bovenwerk en is wat goedkoper.

De meest recente colorways van de React Element 55 waren vooral donkere kleuren, dit keer komt de sneaker in een Mica Green/White/Light Silver colorway. Dankzij de kleur is de nieuwe 55 de perfecte herfst sneaker! De sneaker heeft een licht groen geweven materiaal dat is gebruikt voor de basis. De groenachtige grijze accenten komen terug op de tong, eyestays en heel tab. De sneaker beschikt over een React foam middenzool die een witte kleur heeft. Een licht grijze Swoosh op de zijkant van de sneaker maakt het ontwerp compleet. Vind jij deze sneaker nou helemaal te gek? Houd dan goed onze pagina in de gaten voor updates!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike React Element 55

Releasedatum: T.B.A
Prijs:
€130,00
Colorway: Grey One/Grey One/Green
Stylecode: BQ2728-300