Skip to content
Upcoming

De Nike Outburst nu met een oranje Swoosh

15 juni 2018 11:28
De Nike Outburst nu met een oranje Swoosh

Een van Nike’s hardloopmodellen uit de vroege jaren 90 maakt een onverwachte terugkeer in februari dit jaar. Voor de eerste keer was deze sneaker terug sinds de jaren 90; de Nike Outburst hardloop sneaker. Toen zijn ze uitgekomen in twee originele colorways. De opknapbeurt van het silhouet arriveerde in ‘Particle Beige’ en Black maar nu is het model ook verkrijgbaar in ‘White / Team Orange.’

Op de nieuwe colorway staat de levendige oranje Swoosh centraal. Verder is de sneaker super minimalistisch met een fris, wit lederen bovenwerk en een bijpassende retro tussenzool. Het model is, behalve de Swoosh, volledig bedekt in het wit. De contrasterende zwarte buitenzool maakt de minimalistische accenten van de sneaker compleet.

Retro style zien we steeds meer terug komen in de modewereld. Old school trends en kledingstukken van ‘vroeger’ maken een come back zowel op de catwalks als op straat. De Outburst sneaker is perfect voor dagelijks gebruik en is net zo stijlvol en opvallend als altijd. Draag ze onder een pantalon of een klassiek paar vintage jeans voor de ultieme look.

De Nike Outburst in ‘White / Team Orange’ is nu verkrijgbaar bij OVERKILL waar ze €90,- kosten. Houd de releasekalender in de gaten voor meer releases.


Nike WMNS Outburst ‘White / Team Orange’

Prijs: €90,-
Colorway: White / Team Orange – Black
Stylecode: AO1069-106
Shoplink: Klik hier >>