Skip to content
Events

De Nike Member Days vieren deze week AIR! 🎊🎈

22 maart 2021 12:54
De Nike Member Days vieren deze week AIR! 🎊🎈

De Nike Member Days zijn van start gegaan! Deze week (22.03-26.03) viert Nike hun AIR lijn door elke dag iets speciaals te organiseren. Let op: dit speciale event geldt alleen voor Nike Members, dus meld je snel aan als je nog geen lid bent! Hieronder hebben we de planning voor deze week voor je op een rijtje gezet. Bekijk hieronder wat je op elke dag van de Nike Member Days kunt verwachten!

Nike Member Days

Maandag 22.03

Air Max 90

Op maandag krijg je als Nike Member exclusieve toegang tot een special pack. Dit ‘Kiss My Airs’ pack, bestaat uit drie Air Max modellen die de evolutie van deze sneakers vieren. Zo zit er een AM90, AM95 en een AM Plus in het pack die elk hinten naar de OG designs van deze sneakers. Bekijk alle details van dit pack via deze blog.

Nike Air Max 90 Re-Craft 'Kiss My Airs'

DJ4626-001 · Prijs vanaf €176,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 95 'Kiss My Airs'

DJ4627-001 · Prijs vanaf €155,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max Plus 'Kiss My Airs'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Dinsdag 23.03

SNKRS Live

Ga dinsdagavond naar de SNKRS app om live mee te kijken naar Az die in gesprek gaat met een paar speciale gasten. In de livesessies gaan ze praten over hun liefde voor Air en sneakercultuur. Om 18:00 uur komen o.a. de oprichters van Maha Amsterdam, een sneakerwinkel voor vrouwen, aan het woord.

SNKRS APP
Nike SNKRS

Woendag 24.03

Nike Member Days

Op woensdag staat er een exclusieve aanbieding op de planning. Deze dag draait om outfits die je met je favoriete Air Max kunt combineren.

Donderdag 25.03

Nike Sport

Op donderdag is het ‘Fresh Air Day’. Beheers je ademhaling, samen met de livesessies op de Nike Training Club en krijg tips op de Nike Run Club. Shop ook als eerste de nieuwste work-out kleding.

Vrijdag 26.03

Nike Member Days

Vrijdag is het eindelijk zover: Nike Air Max Day 2021! Op deze dag viert Nike hun iconische Air Max lijn. Wereldwijd viert de sneakerscene deze dag en zullen er waarschijnlijk unieke sneakers te verkrijgen zijn via de SNKRS app.

Wil jij niks missen van Nike Members Day? Word dan nu lid van Nike en download de Nike en de SNKRS app via onderstaande QR-code. Vergeet niet je meldingen aan te zetten om geen enkele actie of livesessie te missen! Houd ook onze eigen Sneakerjagers app in de gaten om onze eigen winacties voor Air Max Day 2021 niet te missen!

Nike app
Images by Nike