Skip to content
Newsfeed

De Nike Mad Ready voetbal collectie is hier

2 oktober 2023 08:09
De Nike Mad Ready voetbal collectie is hier

De Nike Mad Ready voetbal collectie focust zich op innovatieve ontwerpen en technologieën. Nike is altijd al vooruitstrevend geweest op het gebied van sportartikelen. Met het nieuwe voetbalseizoen voor de deur toont Nike de Mad Ready collectie. Wij van Sneakerjagers tonen je hier de Nike Tiempo Touch.

De Nike Mad Ready collectie is voor degene onder ons die voetbal meer als een sport zien. Waar je ook bent, de voetbal is daar met jou. Dribbelend door de straten of door een winkelcentrum, met de items van Nike ben je ready voor je volgende match. “They might show up match ready. You’ll show up mad ready.”

Nike Tiempo Touch
Beeld Sneakerjagers

Een van de exemplaren uit de nieuwe Nike Mad Ready campagne, is het Tiempo Touch silhouet. De schoen is gemaakt met vooruitstrevende technologieën. Het bovenwerk is gemaakt met FlyTouch Plus – een lichtgewicht premium leersoort dat prestatie bevorderend is. Beweeg je vrij in de Nike Tiempo Touch en maak je klaar voor de aanval.

Het bovenwerk komt met dynamische, golvende curves in het leer. De tong gebruikt geperforeerd mesh wat de schoen laat ademen. De grove noppen op de buitenzool zorgen voor grip tijdens je volgende match. Kortom, de Nike Tiempo Touch is de perfecte voetbalschoen voor outdoor voetbal, welke positie je ook staat.

Get Mad Ready met de nieuwe Nike collectie. Bekijk de collectie via de knop hieronder. Mocht je meer van dit soort content willen zien, neem dan een kijkje op het Sneakerjagers Instagramaccount (@sneakerjagers).