Skip to content
Newsfeed

De Nike LeBron 2 ‘Beast’ keert terug in 2023

30 december 2022 09:27
De Nike LeBron 2 ‘Beast’ keert terug in 2023

De Nike LeBron 2 ‘Beast’ keert terug na zijn release in 2014 en verschijnt in 2023. De sneaker heeft een opvallende look en was in 2014 een van de meest zeldzame releases van de LeBron James. Het paartje heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de Nike LeBron 2 ‘Beast’ in 2023 verwacht.

In 2014 kwam Nike met de LeBron 2 ‘Beast’. De sneaker kwam in beperkte oplagen en vierde het 10-jarige bestaan van de tweede signature sneaker van LeBron James. De sneaker werd gedragen tijdens zijn Miami Heat Run en viel op door zijn unieke gebruik van materialen. Zo komt de ‘Beast’ gekleed in een zebra- en tijgerprint.

De ‘Beast’ heet een zebraprint upper. De neus en kraag komen gekleed in een tijgerprint. Beide motieven komen met een harige feel. Rode veters en details geven de sneaker een opvallende twist. Op de neus is het Nike logo gezet, deze kleurt hier goud. De LeBron 2 ‘Beast’ bleef sinds zijn release onder de radar. In 2021 kwam de sneaker naar voren in het SNKRS Vote Back programma.

Door de jaren heen is de LeBron 2 ‘Beast’ alleen aan de voeten van de LeBron James en PJ Tucker gezien. In de tijd van de release speelde LeBron bij Miami Heat. Nu, zo’n negen jaar later, komt de ‘Beast’ voor het grote publiek uit. De colorway heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de sneaker in 2023 verwachten.

Bekijk de beelden van de Nike LeBron 2 ‘Beast’ (2014) hieronder. Houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste updates en vergeet niet de Sneakerjagers app te downloaden.

Nike LeBron 2 Beast
Nike LeBron 2 Beast
Nike LeBron 2 Beast
Nike LeBron 2 Beast
Nike LeBron 2 Beast
Nike LeBron 2 Beast
Nike LeBron 2 Beast