Skip to content
Upcoming

De Nike ISPA Zoom Road Warrior ‘Summit White’ komt uit op vrijdag 10 juli

8 juli 2020 18:56
De Nike ISPA Zoom Road Warrior ‘Summit White’ komt uit op vrijdag 10 juli

De Nike ISPA Zoom Road Warrior zagen we een aantal maanden geleden al voorbij komen. Aan de look van de sneaker was al gelijk te zien dat het een erg bijzondere release zou worden. Dit is misschien wel de meest bizarre sneaker die Nike ooit heeft gemaakt.

Nike ISPA

Nike ISPA is de afkorting van Improvise, Scavenge, Protect en Adapt. ISPA in in 2018 opgezet en is een programma onder leiding van speciale projecten van Nike Sportswear. De bedoeling van deze projecten is de interactie van een atleet met de gebouwde omgeving te verbeteren. Het team richt zich hierbij op het verbeteren van de interactie met de gebouwde omgeving. Door de jaren heen zijn de sneakers van het ISPA programma steeds verbeterd en dat is ook dit keer weer te zien.

Nike ISPA Zoom Road Warrior ‘Summit White’ | CI0983-100

De sneaker is een mengeling van alles en nog wat. Een Summit White, Spruce Aura en Olive Aura colorway lopen over de sneaker heen. De Zoom Road Warrior is geïnspireerd op basketbal, hardlopen, outdoorkleding en zelf traditionele Japanse schoenen. De sneaker heeft twee keer zoveel Air. Zo zijn er twee Zoom Air Unit pods in de voorvoet geplaatst en zijn er in de midfoot twee pods op elkaar gestapeld. De sneaker heeft ook het veersysteem gekregen van de Nike Shox, hierdoor kan jij ook door de sneaker heen kijken en krijg je een zacht gevoel bij elke stap. Het bovenwerk van de sneaker heeft een gespleten neus gekregen wat is geïnspireerd is op prototypen van Nike Training. Op deze manier houd de sneaker jou voeten op zijn plek. Als laatste is het bovenwerk gemaakt van knit materiaal met rubberen overlays om zo je voet te ondersteunen.

De Nike ISPA Zoom Road Warrior ‘Summit White’ komt uit op vrijdag 10 juli bij Nike voor een prijs van maar liefst €500,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Nike ISPA Zoom Road Warrior 'Summit White'

CI0983-100 · Prijs vanaf €559,-

Naar alle aanbieders
ISPA Zoom Road Warrior
ISPA Zoom Road Warrior
ISPA Zoom Road Warrior
ISPA Zoom Road Warrior
Images by Nike