Skip to content
Upcoming

De Nike Hypervenom “Game of Gold”

12 april 2018 09:40
De Nike Hypervenom “Game of Gold”

De Nike Hypervenom “Game of Gold” is de allernieuwste Hypervenom die is uitgebracht door Nike. De “Game of Gold” is ontworpen als een schoen voor de beste spitsen van de wereld. Op dit moment spelen al veel grote spitsen op de Hypervenom, maar nu mogen zij gaan scoren op de “Game of Gold”.

De taak van een spits is heel simpel.. SCOREN! Met de Hypervenom hebben veel grote namen, waaronder Harry Kane, Cavani, Icardi en Lewandowski, al menig doelpunt gemaakt voor land en club. Maar nu ze steeds vaker spelen om prijzen moet er natuurlijk een Nike Hypervenom zijn die ervoor zorgt dat ze nog vaker het net vinden. Daarom introduceert Nike de “Game of Gold”.

De Nike Hypervenom waarmee jij gaat strijden voor goud heeft uiteraard veel details. Zo heeft de Hypervenom een zwarte upper met gouden details. De details zijn te vinden in de Swoosh en op de wreef van de Hypervenom. Op de wreef hebben ze een soort net gemaakt van goud, dit staat voor “het net” vinden oftewel SCOREN!

Ben jij de spits/ spita/ nummer 9 of goalgetter van jouw team, dan kunnen deze Nike Hypervenom “Game of Gold” niet ontbreken. Shop daarom de nieuwe Nike Hypervenom hier!

Nike Hypervenom “Game of Gold”

Prijs: €240 – €270
Colorway: Zwart/Metallic Vivid Gold
Stylecode: AJ3805-090 / AJ3803-090
Shoplink: Klik hier >>