Skip to content
Newsfeed

De Nike End of Season sale komt met hoge kortingen

21 september 2023 10:34
De Nike End of Season sale komt met hoge kortingen

De Nike End of Season sale is van start gegaan. Van 21 september tot 5 oktober 2023 09:00 uur, profiteer je van kortingen die op kunnen lopen tot wel 50%. In de sale vind je sneakers, kleding en accessoires voor het hele gezin. Lees hier meer over de sale bij Nike.

De herfst is net van start gegaan en dit viert Nike met de End of Season sale. De sale is op 21 september van start gegaan, dus bekijk nu de beste items uit de collectie. In de sale vind je klassieke modellen, zoals de Air Force 1, Blazer Mid ’77 en de Nike Dunk High Retro.

Om te kunnen profiteren van de kortingen uit de sale, heb je geen kortingscode nodig. De kortingen zijn per item al berekend en de nieuwe prijs staat al aangegeven. Naast lifestyle sneakers vind je ook items voor sporten als voetbal, basketbal en fitness.

Maak je kledingkast herfst ready en scoor nu je favoriete items bij Nike. De sale loopt tot 5 oktober 2023 09:00 uur, dus wees er snel bij! Shop via de knop hieronder de items uit de Nike End of Season Sale. Mocht je meer van dit soort berichten willen lezen, check dan de Sneakerjagers nieuwspagina.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date