Skip to content
Newsfeed

De Nike Dunk Mid ‘Panda’ dropt 2023

16 december 2022 12:12
De Nike Dunk Mid ‘Panda’ dropt 2023

Het Dunk model krijgt er een nieuwe variant bij; de Dunk Mid. Het silhouet heeft in vergelijking met de Dunk High een lagere kraag. De Dunk Mid verschijnt in 2023 in de welbekende ‘Panda’ colorway. De sneaker wordt in de zomer van 2023 verwacht.

De Dunk Mid is een nieuw silhouet van Nike. Het silhouet haalt zijn inspiratie uit zijn voorgangers, de Dunk High en Low. De Dunk High werd in 1986 geïntroduceerd en was voornamelijk te zien op het basketbalveld. Tegenwoordig is het silhouet ook off-court een populair model en heeft zowel de Dunk High als de Dunk Low een hoop colorways mogen ontvangen in de afgelopen jaren.

Een populaire colorway van de Nike Dunk, is de ‘Panda’. Deze colorway combineert de kleuren wit en zwart. Na meerdere restocks in 2022, verschijnt de colorway ook op de Dunk Mid. Evenals de Dunk High ‘Panda’ en Dunk Low ‘Panda’ kleurt de upper wit en hebben de overlays een zwarte kleur gekregen. Ook de Swoosh op het middenpaneel heeft een zwarte kleur.

In tegenstelling tot zijn voorgangers, heeft de Dunk Mid ‘Panda’ een canvas upper. Ook de zwarte mudguard en overlays zijn van canvas. De kraag kleurt zwart, evenals het veterpand. Op de tong is het Nike logo geplaatst. De middenzool kleurt wit en wordt ondersteund door een zwarte buitenzool.

De Nike Dunk Mid ‘Panda’ heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de sneaker in de zomer van 2023 verwachten. Houd onze releasekalender in de gaten en blijf up-to-date van de laatste nieuwtjes. Vergeet ook niet de Sneakerjagers app te downloaden en krijg pushmeldingen van jouw favoriete sneakers.

Nike Dunk Low Mid Panda
Nike Dunk Low Mid Panda
Nike Dunk Low Mid Panda
Nike Dunk Low Mid Panda
Nike Dunk Low Mid Panda
Nike Dunk Low Mid Panda
Nike Dunk Low Mid Panda