Skip to content
Newsfeed

De Nike Dunk Low ‘Vintage Navy’ dropt binnenkort

11 januari 2022 21:00
De Nike Dunk Low ‘Vintage Navy’ dropt binnenkort

Nike begint het jaar goed met weer een hoop nieuwe Dunk aankondigingen. Zo kunnen we binnenkort een nieuwe Dunk Low in een vintage look verwachten. Deze Dunk ontvangt een ‘Vintage Navy‘ make-over en zal in 2022 verwacht worden.

De Nike Dunk Low verscheen voor het eerst in 1985. De sneaker is ontworpen door Peter C. Moore en haalt zijn inspiratie uit de Air Jordan 1 en de Nike Terminator. Het model werd gelanceerd als basketbalschoen, maar staat tegenwoordig ook bekend als een lifestylesneaker.

De Dunk Low heeft over de jaren heen verschillende colorways gekregen en de ‘Vintage Navy’ is hier een mooie toevoeging op. Het paar heeft een witte upper gemaakt van leer. De overlays bij de veters, mudguard en hiel keuren navy blue, evenals de Swoosh op het middenpaneel.

De middenzolen lijken vergeeld te zijn. Dit geeft het paar een vintage uitstraling. Ten slotte kleuren ook de buitenzolen navy blue en is het Nike logo op de tong gebrand.

De Nike Dunk Low ‘Vintage Navy‘ zal in de komende weken van 2022 gereleased worden. Tot die tijd kunnen wij alvast een kijkje nemen naar de beelden van de schoen.

Nike Dunk Low 'Vintage Navy'
Nike Dunk Low 'Vintage Navy'
Nike Dunk Low 'Vintage Navy'
Nike Dunk Low 'Vintage Navy'