Skip to content
Upcoming

De Nike Dunk Low ‘University Blue’ heeft een frisse colorblock

13 maart 2021 10:00
De Nike Dunk Low ‘University Blue’ heeft een frisse colorblock

De Nike Dunk heeft ook in 2021 zijn plek al veroverd. Het model is mega populair, of het nou om de Low of High variant gaat. Ook lijken de kleuren iedere keer weer in de smaak te vallen. We durven daarom met zekerheid te zeggen dat de Nike Dunk Low ‘University Blue’ ook weer goed zal worden ontvangen. Bekijk de nieuwste Nike Dunk hier!

DD1391-102
Images by Nike

Nike Dunk Low ‘University Blue’ | DD1391-102

Misschien kwam de wit-blauwe colorblock je al bekend voor, het model lijkt namelijk erg op de Dunk Low ‘Coast’ colorway die in januari 2021 releasde. Hieronder kun je goed het verschil zien op de foto’s. Het meest opvallende verschil is dat de ‘University Blue’ een wat heldere blauwe tint heeft. Daarnaast is op de ‘Coast’ variant enkele gele details toegevoegd. Bijvoorbeeld het NIKE logo op de tong en achterkant hebben deze kleur gekregen.

Nike sneakers
Nike Dunk Low ‘Coast’
Dunk Low 'University Blue'
Nike Dunk Low ‘University Blue’

Nike WMNS Dunk Low 'Coast'

DD1503-100 · Prijs vanaf €153,-

Naar alle aanbieders

Misschien deed ook de naam ‘University Blue’ al een belletje rinkelen. Deze kleur refereert naar Michael Jordan en heeft dan ook een lange geschiedenis bij Jordan Brand. MJ begon zijn basketbal carrière bij zijn universiteit in North Carolina. De kleuren van zijn uniform hadden een lichtblauwe kleur. Als eerbetoon voor MJ, kwam laatst nog de Air Jordan 1 Retro High ‘University Blue’ uit. Sommigen noemen deze colorway, het beste design van de AJ1 van 2021.

Air Jordan 1 Retro High 'University Blue'

555088-134 · Prijs vanaf €253,-

Naar alle aanbieders
Dunk Low 'University Blue'

De Dunk Low krijgt een colorblock design die we ondertussen gewend zijn. Dit keer wisselen een blauwe kleur en een witte kleur elkaar af. De basis is gemaakt van leer waardoor de schoen er clean uitziet. Het NIKE logo op de tong heeft een bijpassende blauwe kleur gekregen, terwijl de logo’s op de achterkant en binnenkant wit zijn gemaakt.

Dunk Low 'University Blue'

Het is nog even afwachten wanneer deze nieuwe kleurencombinatie op de Dunk Low zal releasen. Het wordt in ieder geval verwacht dat de release nog in 2021 zal zijn en dat de schoenen een prijs van €100 zullen krijgen. Houd de Sneakerjagers Releasekalender goed in de gaten om de precieze datum van de Nike Dunk Low ‘University Blue’ niet te missen!

Nike Dunk Low 'University Blue'

DD1391-102 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders