Skip to content
Newsfeed

De Nike Dunk Low ‘Red Panda’ wordt in 2023 verwacht

21 juni 2023 16:00
De Nike Dunk Low ‘Red Panda’ wordt in 2023 verwacht

Er wacht ons een nieuwe colorway van de Nike Dunk Low. De welbekende ‘Panda’ colorway heeft in de afgelopen maanden een hoop restocks mogen ontvangen en nu lijkt Nike zijn soortgenoot als inspiratiebron te gebruiken. De ‘Red Panda’ colorway heeft nog geen officiële releasedatum.

De Nike Dunk Low is al jaren een geliefd silhouet bij vele sneakerliefhebbers. Met name de ‘Panda’ colorway, die in 2021 werd geïntroduceerd, heeft in de afgelopen (te) veel restocks ontvangen. Nu lijkt Nike het roer om te gooien en komt met de ‘Red Panda’ colorway.

De ‘Red Panda’ haalt zijn inspiratie uit de rode panda en combineert de kleuren rood, wit en zwart. Het bovenwerk is van grof suède. De overlays zijn van leer, evenals de Swoosh op het middenpaneel. De tong combineert de kleuren wit en zwart en is van gebreid knit. Op de hiel verschijnt het Nike logo.

De zwart met bruine zool geeft de sneaker een stoere twist. De sneaker komt met zwarte veters. De Nike Dunk Low ‘Red Panda’ heeft voor nu nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de sneaker hoogstwaarschijnlijk in 2023 verwachten.

Bekijk de eerste beelden van de sneakers hieronder. Houd de nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates en opkomende releases.

Nike Dunk Low Red Panda
Nike Dunk Low Red Panda