Skip to content
Upcoming

De Nike Dunk Low ‘Lemon Wash’ komt binnenkort uit

28 juli 2020 14:08
De Nike Dunk Low ‘Lemon Wash’ komt binnenkort uit

De Nike Dunk Low staat heel 2020 al bovenaan alle releases en het blijkt maar niet op te houden. Een nieuwe colorway op de Dunk Low zit eraan te komen en is gemaakt van verschillende gerecyclede materialen.

Daarnaast wordt de Nike Dunk Low aan de Nike Move to Zero collectie toegevoegd. Deze collectie bevat sneakers die zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Door dit te doen verkleint Nike de ecologische voetafdruk. Sneakers die al tot deze collectie behoren zijn de sneakers uit de gehele Space Hippie collectie waarbij de sneaker voor minstens 25-50% bestaan uit gerecycled materiaal. Ook is laatst de Vapormax 2020 Flyknit eraan toegevoegd. Deze sneaker is gemaakt van 50% gerecycled materiaal en beschikt over het comfortabele FlyEase materiaal.

Nike Dunk Low ‘Lemon Wash’ | CZ9747-900

De Nike Dunk Low ‘Lemon Wash’ beschikt niet over veel gerecycled materiaal, maar is er gerecycled Grind Rubber gebruikt op de gespikkelde outsole. Het bovenwerk is daarentegen niet gemaakt van leer, nubuck of suède, maar is gemaakt van canvas. Hierdoor lijkt het er meer op dat de sneaker wordt toegevoegd tot de Move to Zero collectie. Elk paneel op de sneaker beschikt over zijn unieke kleur, sommige met prints andere met alleen één kleur. Het kleuren pallet gebruikt op de sneaker is Midknight Turquoise en Cardinal Red. Een gele kleur is geplaatst op de Swoosh, veters en hiel patch. De sneaker wordt afgerond door een witte midsole.

Een releasedatum is nog niet bekend gemaakt voor de Nike Dunk Low ‘Lemon Wash’, maar wordt in de aankomende maanden verwacht bij Nike. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen één sneaker release te missen.

Dunk Low 'Lemon Wash'
Dunk Low 'Lemon Wash'
Dunk Low 'Lemon Wash'
Images by Yankeekicks