Skip to content
Newsfeed

De Nike Dunk Low krijgt een ‘Rose Whisper’ colorway

16 januari 2022 18:00
De Nike Dunk Low krijgt een ‘Rose Whisper’ colorway

Nike zet zijn lijst met spraakmakende Dunks voort met een nieuwe colorway. De Dunk Low ‘Rose Whisper’ combineert de kleuren roze en wit en zal in 2022 verwacht worden. Wanneer precies, is nog onbekend.

De Dunk heeft een bovenwerk gemaakt van leer en komt in een tweedelig kleurenschema. Zo kleurt de basis wit en zijn de overlays bij de mudguard, veters en hiel in het roze gezet. Ook de Swoosh op het middenpaneel kleurt roze, evenals de veters en Nike logo op de tong. Op de hieltab staat ‘Nike’ in het wit geschreven. Ten slotte kleuren de middenzolen wit en worden ondersteund door de roze buitenzolen.

Naast de ‘Rose Whisper’ onthulde het Swoosh merk ook een paar andere Dunk Lows voor 2022. Zo zijn er onlangs beelden opgedoken van de Dunk Low ‘Vintage Navy‘. Ook komt Nike dit jaar met de Dunk Low Disrupt 2 in de colorways ‘Malachite‘ en ‘Pale Ivory‘.

Helaas is het nog niet bekend wanneer de Nike Dunk Low ‘Rose Whisper’ gereleased word. De sneaker zal hoogstwaarschijnlijk in de komende weken van 2022 gedropt worden. Tot die tijd kunnen wij alvast een kijkje nemen naar de beelden van de sneaker.

Nike Dunk Low 'Rose Whisper'
Nike Dunk Low 'Rose Whisper'
Nike Dunk Low 'Rose Whisper'
Nike Dunk Low 'Rose Whisper'