Skip to content
Upcoming

De Nike Dunk Low keert terug op Nike By You

29 december 2020 17:49
De Nike Dunk Low keert terug op Nike By You

De Dunk. Het afgelopen jaar hadden we een haat-liefdeverhouding met dit model. Maandelijks kwamen er meerdere toffe Dunks uit, maar door de enorme vraag was het lastig om een paartje te bemachtigen, erg zonde. Met Nike By You komt hier misschien een einde aan en kan je zelf je perfecte Dunk ontwerpen. In januari 2021 keert de Dunk namelijk terug op het geliefde By You platform van Nike.

Nike Dunk in 2020

De hype rond om de Dunk begon al voor 2020, maar nam dit jaar echt een sprong qua populariteit. Met als uitschieters de Travis Scott en Ben & Jerry’s SB Dunks. Na verschillende SB Dunk kwam ook de Sportswear Dunk regelmatig naar voren. De hype bleef niet alleen bij de lage uitvoering van de sneaker, ook het hoge model was razend populair. Zet januari 2021 maar in je agenda want in deze maand komen er heel veel toffe releases met de By You opties als hoogtepunt.

Nike Dunk Low By You

In december 2020 was het model kort te zien in de Amerikaanse webshop van Nike, deze werd echter snel weer offline gehaald. Het was dus speculeren wanneer er iets zou gaan gebeuren, maar er is nieuws! We verwachten de opties namelijk ook in Europa en nog best wel snel ook. Welke opties er precies komen dat is nog niet bekend. We moeten het nog even doen met de snelle printscreens van het web. Wat we wel weten is dat de opties rond 7 januari al beschikbaar zijn. Dit is dus dé kans voor menig Dunk liefhebber om een leuk paartje te bemachtigen.

Nike By You is soms wat onvoorspelbaar qua release data. Mogelijk droppen ze op 7 januari, misschien droppen ze een kleine week later. Of de opties voor een langere tijd beschikbaar zijn of zelf zullen uitverkopen, zoals bij andere By You opties, is simpelweg nog even afwachten. Tot die tijd moeten we het nog even doen met de printscreens . Houd onze site en socials in de gaten voor updates rondom deze nieuwe opties.

Dunk By You
Dunk By You
Dunk By You
Dunk By You
Dunk By You