Skip to content
Upcoming

De Nike Dunk Low Disrupt, een unieke dames sneaker

2 september 2020 13:54
De Nike Dunk Low Disrupt, een unieke dames sneaker

Met een compleet nieuw design introduceert Nike publieksfavoriet de Dunk in een nieuw jasje met de Dunk Low Disrupt. Het is een goede opvolger van de Dunk Sky Hi en de Sacai Dunk Lux die goed in de smaak zijn gevallen. In alle drie de Dunk sneakers zie je dezelfde kenmerken terugkomen die het een vrouwelijke touch geven. Toch heeft dit nieuwe model in de Dunk serie een iets stoerdere uitstraling doordat lijkt op een moderne versie van de legendarische basketbal sneaker uit 1984 genaamd Nike Air Train 2. 

Een uniek design

In één oogopslag lijken de sneakers dus heel dichtbij het originele design te komen. Door de platform zool creëert deze sneaker een vrouwelijk gevoel. Je haalt de oorspronkelijke Air Train van jaren terug er duidelijk uit. Dit zie je voornamelijk langs de neus en aan de geperforeerde accenten. Natuurlijk mag de bijpassende oversized swoosh langs het profiel niet ontbreken bij dit verfrissende model. Daarbij wordt de mesh-basis ondersteunt door leren overlays en wordt het afgewerkt met een platform zool. Met deze belangrijke uiterlijke kenmerken passen de sneakers perfect bij de kerncomponenten van de Dunk.

Release info Nike Dunk Low Disrupt

De Nike Dunk Low Disrupt zullen releasen op 4 september 2020. De sneakers zullen in verschillende kleuren te verkrijgen zijn waarvan de Royal Blue, Photon Dust en Gym Red als eerste uit zullen komen. Voor meer releases check je onze releasekalender. En volg ons op Instagram voor het laatste sneaker nieuws op jouw feed.


Nike Dunk Low Disrupt 'Royal Blue'

CK6654-100 · Prijs vanaf €98,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk Low Disrupt

Nike Dunk Low Disrupt 'Photon Dust'

CK6654-001 · Prijs vanaf €86,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk Low Disrupt

Nike Dunk Low Disrupt 'Gym Red'

CK6654-101 · Prijs vanaf €54,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk Low Disrupt

Images by Naked & Starcowparis