Skip to content
Upcoming

De Nike Dunk High krijgt in 2021 vier nieuwe colorways!

1 juli 2020 14:52
De Nike Dunk High krijgt in 2021 vier nieuwe colorways!

Voordat 2020 aan haar eind komt, moeten we toch nog even een paar maanden wachten ondanks dat we al enorm verlangen naar het nieuwe jaar. Om die verlangens naar 2021 nog dat extra beetje lading te geven komt Nike komend jaar met een aantal prachtige colorways op de Nike Dunk High. Op dit moment zijn er vier colorways bekend die in 2021 zullen releasen in WMNS sizes (35,5 t/m 44,5). Officiële foto’s zijn er helaas nog niet, maar door mock-ups krijgen wij toch al een duidelijk beeld van hoe de sneakers er waarschijnlijk uit komen te zien.

Nike Dunk High

In 1985 betrad de Nike Dunk voor het eerst het basketbalveld. Hier bleef het echter niet bij, want in die tijd waren de basketbalschoenen ook al populair buiten de velden. De eerste colorways van de Nike Dunk High waren geïnspireerd op de kleuren van verschillende scholen. Overigens waren deze voorzien van gewaagd colorblocking. Op deze manier konden de fans van de school basketbalteams hun team supporten van top tot teen. De slogan destijds luidde: “Be True to Your School”.

Nike-Be-True-To-Your-School

Women’s 2021 lineup

In de loop van 2021 worden er vier nieuwe colorways verwacht op de Nike Dunk High in Women’s sizing. Voor twee van de vier colorways heeft Nike gebruikgemaakt van wat zachtere kleuren. Echter zijn de andere twee juist erg opvallend. Alle vier de colorways zijn voorzien van een lichte lederen basis in de kleur wit of Sail. Vervolgens zijn er diverse overlays geplaatst op de upper in de kleuren Dark Sulfur, Crimson Tint, Football Grey en Team Red. Uiteindelijk zijn de colorblocking uppers geplaatst op een mid- en outsole die voorzien zijn van dezelfde kleursamenstelling.

Tot zover zijn er nog geen officiële foto’s vrijgegeven en moeten we het nog even doen met de mock-ups hieronder. Verder is er ook nog geen definitieve releasedatum bekendgemaakt dus daarvoor moeten we nog even geduld hebben. Wel wordt verwacht dat de vier colorways op de Nike Dunk High in 2021 uit zullen komen voor een prijs van €115,-. Houd dus vooral onze releasekalender in de gaten voor de latest releases. Volg daarnaast ons op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.

Nike Dunk High WMNS ‘Dark Sulfur’

Dark Sulfur

Nike Dunk High WMNS ‘Crimson Tint’

Crimson Tint

Nike Dunk High WMNS ‘Football Grey’

Football Grey

Nike Dunk High WMNS ‘Team Red’

Team Red
Images by py_rates