Skip to content
Upcoming

De Nike Dunk High ‘Dark Curry’ wordt een hete release

4 februari 2021 16:06
De Nike Dunk High ‘Dark Curry’ wordt een hete release

De Nike Dunk High Premium ‘Dark Curry’ staat bij veel mensen al weken op hun verlanglijst. Het volledig suède bovenwerk is verfrissend tot alle leren Dunks die de laatste tijd releasen. De Nike Dunk High Premium ‘Dark Curry’ komt uit op zaterdag 6 februari bij verschillende retailers. Naast deze Dunk High brengt Nike op zondag 19 februari de Dunk Low ‘Medium Curry’ uit.

Images by Nike

We zitten nog steeds midden in de Dunk hype. Vorige week zagen we de populaire Street Hawker voorbij komen. Heb jij een L gepakt op deze sneaker, wees dan niet getreurd, want bij BEN-G kan jij je nog inschrijven voor de raffle. Deze maand zien we nog een te gekke Dunk uit komen, namelijk in samenwerking met Supreme! Deze Dunk heeft inspiratie op gedaan van de Supreme x Nike Dunk High uit 2003. Deze sneaker maakt namelijk gebruik over hetzelfde materiaal en sterren graphic op de midfoot. Alle opkomende Nike Dunk releases kan jij checken in onze releasekalender.

Nike Dunk High Premium ‘Dark Curry’ | DD1401-200

Zoals de naam het al zegt neemt de sneaker inspiratie op van het Indiaanse gerecht Curry. De basis van de sneaker is gemaakt van kort suède. Dit suède heeft een houtskool kleur op zich gekregen. Op de overlays is gekozen voor wat dikker suède wat een donker bruine kleur heeft. De tong is zoals vorige releases gemaakt van nylon. Onder het bovenwerk zit een witte midsole en crème rubberen outsole.

De Nike Dunk High Premium ‘Dark Curry’ komt uit op zaterdag 6 februari. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €120. Enkele winkels hebben nog raffles openstaan waar jij je voor kan inschrijven, klik daarom hieronder op de knop om alle retailers te zien. Houd ook dagelijks onze nieuwspagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste sneaker releases.


Nike Dunk High Premium 'Dark Curry'

DD1401-200 · Prijs vanaf €72,-

Naar alle aanbieders
Dunk High 'Dark Curry'
Dunk High 'Dark Curry'
Dunk High 'Dark Curry'
Dunk High 'Dark Curry'
Dunk High 'Dark Curry'
Images by Nike