Skip to content
Upcoming

De Nike Disrupt Low zal dit jaar in nog een colorway verschijnen

4 september 2020 16:38
De Nike Disrupt Low zal dit jaar in nog een colorway verschijnen

Onlangs kwam het nieuwste model van Nike uit. Dit nieuwe model van Nike is de Dunk die in een nieuw jasje gehesen is, de Dunk Disrupt Low. Er zullen verschillende colorways verschijnen en daar kan dus nu nog een nieuwe colorway aan toegevoegd worden. Deze colorway zal echter niet tegelijk gereleased worden met de andere paartjes maar naar alle waarschijnlijkheid wel nog in dit jaar. Alle informatie kan je hieronder vinden en natuurlijk kan je onderaan de sneaker bewonderen.

Nike Disrupt Low ‘Dusty Pink’ | CK6654-003

Ondanks dat het dunk model van Nike vernieuwd is, is deze nog aardig intact. Het bovenwerk is nog steeds super strak maar net iets gewaagder. De upper blijft clean doordat er een kleur wordt gebruikt, de ‘Dusty Pink’ kleur is de zien op de lederen overlays, maar ook op het mesh op de toebox en verdere details zoals de veters. De oversized swoosh en de platform gum zool maakt de sneaker helemaal compleet.

Wanneer de Nike Disrupt Low ‘Dusty Pink’ gereleased zal worden is nog even afwachten. We verwachten dit paartje in de komende weken bij Nike, met een prijskaartje van €110,-. Al eerder zullen er andere colorways van dit toffe model verschijnen, namelijk op zaterdag 5 september. Bekijk de releasekalender voor deze, maar ook alle andere releases. Als jij echt niks wil missen, dan kan je ons ook nog volgen op social media. Voor een closer look kan je de sneaker hieronder bekijken.


Nike Disrupt Low 'Dusty Pink'

CK6654-003 · Prijs vanaf €54,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike