Skip to content
Upcoming

De Nike Disrupt Low komt op 14 november in twee nieuwe colorways

12 november 2020 16:55
De Nike Disrupt Low komt op 14 november in twee nieuwe colorways

De Nike Disrupt Low komt op 14 november in twee nieuwe colorways. Eerder schreven we al over de ‘Dusty Pink‘ colorway, maar ook de ‘Black‘ zal droppen op 14 november. We kennen de Nike Disrupt Low nog maar net, en de mooiste colorways hebben we al voorbij zien komen. Het is nu tijd voor deze twee prachtige colorways.

Nike Disrupt Low ‘Dusty Pink’

De Nike Disrupt Low is het nieuwste Nike model. De dunk is in een nieuw jasje gehesen en daarmee is er weer een prachtige sneaker op de markt gebracht. De Nike Disrupt Low ‘Dusty Pink’ heeft een super cleane upper. Dit komt doordat er gebruikt wordt gemaakt van 1 kleur. De lederen overlays en de mesh basis worden gecombineerd met een oversized swoosh, witte midsole en een gum outsole. Kortom een prachtige colorway voor dit model.

Nike Disrupt Low ‘Black’

Ook de Nike Disrupt Low ‘Black’ is een heerlijke sneaker. Voor de basis van het bovenwerk is er gebruik gemaakt van mesh in een zwarte kleur. De overlays en de Swoosh zijn ook zwart van kleur maar van leer. Deze worden afgemaakt met witte stiksels. De witte midsole en gum outsole zorgen voor de complete look!

Nog heel even geduld! Op 14 november kan je niet alleen de Nike Disrupt Low ‘Dusty Pink’ shoppen, maar ook de Nike Disrupt Low ‘Black‘. Aan beide colorways zal een prijskaartje hangen van €110. De sneakers zullen droppen bij Nike en geselecteerde Nike retailers. Voor een volledige storelist check je de Sneakerjagers Releasekalender. Om altijd op de hoogte te blijven kan je ons volgen op Instagram en de releasekalender in de gaten houden.

Nike Disrupt Low 'Dusty Pink'

CK6654-003 · Prijs vanaf €53,-

Naar alle aanbieders
Nike Disrupt Low colorways
Nike Disrupt Low colorways

Nike WMNS Dunk Low Disrupt 'Black'

CK6654-002 · Prijs vanaf €56,-

Naar alle aanbieders
Nike Disrupt Low colorways
Nike Disrupt Low colorways
Images by: Nike