Skip to content
Upcoming

De Nike Blazer Rebel Mid krijgt een ‘Psychic Pink’ colorway

6 maart 2019 11:42
De Nike Blazer Rebel Mid krijgt een ‘Psychic Pink’ colorway

De Nike blazer krijgt de laatste tijd veel nieuwe colorways. Dit keer is de Nike Blazer Rebel Mid aan de beurt. Dit model komt nu namelijk in een ‘Psychic Pink’ colorway.

De Nike Blazer werd voor het eerst gereleased in het jaar 1972. De Blazer was een echte basketbal sneaker. Hierdoor ontstond dan ook het idee om de sneaker naar het locale basketbal team te vernoemen. Dit waren de Portland Trail Blazers. Op het moment dat de markt voor basketbal sneakers groter werd, raakte de Nike Blazer achterop de nieuwkomers. Dit was het moment waar de Blazer de aandacht begon te trekken binnen de skate wereld. De sneaker kwam weer in de picture en tot op heden zien we het model nog altijd terugkomen met nieuwe collabs en colorways.

De details

Ook nu zien we de Blazer terug met een nieuwe colorway, namelijk de Nike Blazer Rebel Mid ‘Psychic Pink’. De sneaker trekt direct alle aandacht door het gebruik van de felroze kleur op de upper. Deze ‘Psychic Pink’ kleur is echter niet het enige opvallende detail. Het model is namelijk zo ontworpen dat het lacing systeem in een boog op de sneaker is geplaatst en de Nike branding op de hiel in spiegelbeeld staat. Verder is er op de buitenste zijkant van de sneaker een witte Swoosh geplaatst. Deze Swoosh creëert de illusie dat het logo met slechts 2 steken is vast gestikt. Ook op de andere zijkant is een Swoosh te vinden, deze is echter zwart van kleur. Over deze zwarte Swoosh loopt een een grote metalen rits die de Swoosh in tweeën splitst. Ondanks dat het een womens only silhouet is, komt de sneaker toch krachtig over. Dit komt door de grove details. Kijk bijvoorbeeld naar de tong. Deze is gemaakt van foam, wat ook werkelijk zichtbaar is gemaakt voor de drager. De Nike branding tag onder de eyelets zorgt ook voor een robuuste uitstraling.

De Nike Blazer Rebel Mid ‘Psychic Pink’ is vanaf vandaag, 6 maart 2019, verkrijgbaar voor een prijs van €110,-. Check hier de Storelist!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Blazer Mid Rebel XX 'Psychic Pink'

BQ4022-602 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders