Skip to content
Upcoming

De Nike Blazer Mid ‘Velvet Brown’ is dé perfecte herfst sneaker

8 september 2020 13:30
De Nike Blazer Mid ‘Velvet Brown’ is dé perfecte herfst sneaker

De Nike Blazer blijft een top sneakers, het is dan ook een extreem veelzijdige sneaker. Zo hebben we in het verleden samenwerkingen met Ben-G, Supreme, Stüssy en met nog veel merken gezien. De Nike Blazer ‘Velvet Brown’ is misschien geen collab maar wel goed uitgewerkt.

De Blazer blijft vandaag de dag altijd nog razend populair. Met zijn ‘simpele’ design en grote Swoosh is het een zeer herkenbaar model. Waar we normaal fan zijn van de standaard colorwasy met een witte basis, kan de sneaker drukke stylen goed hebben. Denk maar aan de Off-White X Serena Williams collab of het SB Edge Pack.

Hoe erg we het ook vinden we gaan de zomer langzaam maar zeker achter ons laten. Dit betekend dat de nieuwe collectie in de winkel beland en dat het kleuren pallet veranderd. Dit is dan ook goed te zien bij de nieuwste Blazer, deze heeft namelijk een ‘Velvet Brown’ colorway gekregen. De upper heeft dan ook een ton-sur-ton effect met twee verschillende tinten bruint. Als je goed kijkt zie je dat de lichtere kleur NIKE spelt, een tof maar subtiel detail.

De Nike Blazer ‘Velvet Brown’ zal donderdag 10 september uitkomen bij Nike om 09:00. Check hieronder de foto’s van deze nieuwste Nike release.


Nike WMNS Blazer Mid VNTG '77 'Velvet Brown'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Nike Blazer Velvet Brown
Nike Blazer Velvet Brown
Nike Blazer Velvet Brown
Nike Blazer Velvet Brown