Skip to content
Upcoming

De Nike Blazer Low ‘Leather White’ komt eraan!

19 februari 2020 14:40
De Nike Blazer Low ‘Leather White’ komt eraan!

De Nike Blazer is een sneaker die super gewild is! De Nike Blazer Low is een sneaker waar je wat minder vaak wat van hoort maar dit voorjaar komt er nog een te gekke colorway uit van de Low. Scroll naar beneden om de sneaker te bekijken!

De Nike Blazer Low is een tegenhanger van de Nike Blazer Mid ’77. De sneaker is eigenlijk een basketbal schoen die uitkwam in 1973. De Blazer werd voor het eerst gedragen door George Gervin. Al snel werd de sneaker populair buiten het veld en werd gedragen als echte lifestyle sneaker. De klassieke Blazer staat bekent om de rubberen zool en de oversized swoosh. De sneaker staat overigens ook bekend om te gekke samenwerkingen onder andere Sacai, Off-White en Supreme. De Blazer is ook nog eens bekend als skate shoe.

Nike Blazer Low ‘Leather White/Sail’ | CW7585-100

De Nike Blazer Low ‘Leather White/Sail’ zal een cleane colorway krijgen. De sneaker heeft een wit bovenwerk met suède overlays aan de zijkant van de sneaker. Het suède is trouwens ook te zien bij de veters en op de heel. De swoosh en de veters hebben een gebroken witte kleur, waarbij de swoosh van canvas is. Kortom: een te gekke sneaker!

Verdere details van de Nike Blazer Low zijn nog onbekend. Er wordt verwacht dat de sneaker dit voorjaar nog gedropt wordt. Tot die tijd kan je de sneaker hieronder bekijken! Houdt de releasekalender in de gaten en volg ons op social media, zo blijf je altijd op de hoogte!

Nike Blazer Low Leather 'Platinum Tint'

CW7585-100 · Prijs vanaf €58,-

Naar alle aanbieders

Images by: Nike