Skip to content
Upcoming

De Nike Blazer krijgt er twee colorways bij met een minimalistische upgrade

19 augustus 2020 10:14
De Nike Blazer krijgt er twee colorways bij met een minimalistische upgrade

Dit jaar heeft de Nike Blazer al verschillende colorways gekend, bijvoorbeeld de vintage colorways die afgelopen week gereleased werden. In 2020 staan er nog veel meer colorways op ons te wachten, en zo ook de twee nieuwe colorways die hieronder te vinden zijn. Door de minimalistische upgrade heeft de sneaker net weer een wat frissere look. Hieronder kan je alle informatie vinden.

Nike Blazer Mid LX ‘Black’ | CZ4627-100

Het bovenwerk is redelijk basic gebleven, de zwarte lederen upper wordt afgewerkt met een witte Swoosh en donkerblauwe details. Deze zijn terug te zien op de branding op de tong en de hiel. Natuurlijk kunnen de suède panels niet missen. Op de buitenkant van de sneaker zien we boven en onder de Swoosh, twee kleine Swooshes in een gouden kleur. Deze maken de sneaker helemaal compleet.

Nike Blazer Mid LX ‘White’ | CZ4627-001

De witte variant van de Nike Blazer Mid LX heeft ook een lederen bovenwerk met de welbekende suède panels. De sneaker heeft wel iets kleur gekregen, namelijk op de tong en de hiel, waar in het blauw de branding te vinden is. Ook deze colorway heeft twee kleine Swooshes die boven en onder de grote Swoosh te zien zijn. Deze zijn zilver van kleur en zorgen voor de perfecte look.

Stijl jouw outfit helemaal af met deze twee toffe colorways van de Nike Blazer. Wanneer deze zullen verschijnen bij Nike is nog even de vraag, wel worden deze in 2020 nog verwacht. Er zal dan een prijskaartje van €110,- aanhangen. Je kan de colorways hieronder bekijken, en om op de hoogte te blijven van alle sneaker releases kan je de releasekalender bekijken en ons volgen op social media.

Nike Blazer Mid LX 'Black'

CZ4627-001 · Prijs vanaf €59,-

Naar alle aanbieders

Nike Blazer Mid LX 'White'

CZ4627-100 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike