Skip to content
Upcoming

De Nike Blazer D/MS/X ontvangt te gekke details

4 september 2020 15:10
De Nike Blazer D/MS/X ontvangt te gekke details

De Nike Blazer D/MS/X heeft een nieuwe colorway ontvangen met te gekke details. We zien de sneaker steeds vaker terug, en dan ook met een super strak bovenwerk. Dit keer is het is dit paartje zoals altijd weer super strak, maar maken de details de sneaker helemaal compleet. Je zal nog heel even geduld moeten hebben voor dat deze colorway gereleased zal worden. Maar verdere informatie kan je natuurlijk hieronder vinden.

Al sinds 1973 gaat de Blazer van Nike mee. In eerste instantie kwam de sneaker op de markt voor het basketbal, maar vandaag de dag zien we dit model vooral gebruikt worden als lifestyle sneaker. Echte kenmerken van de Blazer zijn de rubberen zool en de oversized swoosh. Deze iconische sneaker is verkrijgbaar een hoog en laag variant.

Nike Blazer D/MS/X ‘White/Kumquat’ | DC1746-100

Wat meteen opvalt aan de Nike Blazer D/MS/X ‘White/Kumquat’ zijn de verschillende kleuren die te zien zijn rondom de swoosh, hak en de mudguard. De wit lederen basis wordt afgewerkt met enkele oranje vlakken. Hier omheen is een rubberen lining te zien, deze komt in de kleuren lichtblauw en rood. Wij kunnen niet wachten tot dat deze prachtige colorway gereleased zal worden.

Wanneer de Nike Blazer D/MS/X ‘White/Kumquat’ is nog even afwachten, wij verwachten deze sneaker in de komende maanden bij Nike voor €110,-. Om op de hoogte te blijven kan je ons volgen op social media en een de releasekalender bekijken. Tot dat je deze sneaker kan toevoegen aan je collectie, kan je deze hieronder bewonderen.


Nike Blazer D/MS/X 'White/Kumquat'

DC1746-100 · Prijs vanaf €71,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike