Skip to content
Where to Cop

De Nike Basketbal Swoosh Fly collectie voor dames zal in juli wereldwijd uitkomen

1 juli 2020 10:17
De Nike Basketbal Swoosh Fly collectie voor dames zal in juli wereldwijd uitkomen

De Swoosh Fly collectie zal op 10 juli wereldwijd beschikbaar zijn. Deze collectie van Nike Basketbal bevat weer een hoop te gekke items, deze kan je hieronder vinden! Dit keer is de collectie speciaal voor dames gecreëerd voor zowel op het veld als daarbuiten.

De ontwerpers van Nike Basketbal hebben de collectie speciaal voor vrouwen ontworpen, dit is naar aanleiding van het keer op keer te horen dat de mannelijke items niet bij hun lichaam paste. Zo was het vaak te smal voor de dijen of een rare pasvorm voor het vrouwelijke lichaam. Hier hebben de ontwerpers op ingespeeld en geluisterd naar de wensen van de vrouwen. Zo hebben zij bijvoorbeeld een hogere en smallere taille gecreëerd. De items voor het bovenlichaam zoals hoodies en shirts hebben een betere pasvorm gekregen door de slankere afmetingen. Deze nieuwe Swoosh Fly items zijn zo gemaakt dat ook de vrouwen zich goed voelen in hun sportkleding, zowel in als buiten het veld.

Op 10 juli zal de collectie wereldwijd uitgebracht worden bij Nike en verschillende geselecteerde retailers. Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes kan je ons volgen op social media en de releasekalender in de gaten houden.


Images by: Nike