Skip to content
Upcoming

De Nike Air Zoom Spiridon Cage ‘Varisty Red’ verschijnt eind deze maand

11 maart 2020 15:37
De Nike Air Zoom Spiridon Cage ‘Varisty Red’ verschijnt eind deze maand

Afgelopen week is er bekend gemaakt dat er een nieuwe samenwerking aankomt tussen Stussy en de Nike Air Zoom Spiridon Cage. Nu is er nog een nieuwe colorway verschenen op de Nike Air Zoom Spiridon Cage. Dit is niet zomaar een colorway maar een met een heel gaaf tintje.

Nike Air Zoom Spiridon Cage ‘Varsity Red’ | Closer Look

De Nike Spiridon Caged heeft deze keer een fantastische colorway gekregen! De sneaker beschikt over een rode kleur. Niet zomaar rood, maar ‘Varsity Red’. Deze kleur zorgt ervoor dat de sneaker er helemaal uitspringt. Dit is niet de enige kleur die verwerkt zit in de sneaker. Door het bovenwerk heen is de kleur zilver terug te vinden, zoals op de hiel. De midsole heeft een schone witte kleur gekregen. Verder is de schoen bedekt met gaasstoffen. De ‘neutrale’ kleuren komen terug in de neus van de sneaker, die tegelijkertijd bedekt is met drie stipjes.

Deze sneakers zijn supergaaf, alleen ik kan me voorstellen dat je het wat lastig vindt om te combineren omdat ze zo fel van kleur zijn. Ik kan je helpen! Trek je leukste spijkerbroek aan met een zwarte oversized hoodie, deze schoenen zullen hier perfect bij passen. De kleuren die 100% bij deze schoenen te combineren vallen zijn zwart, wit, grijs, denimblauw, zilver en varsity red. Dat zijn best veel kleuren toch? Zo wordt je basic outje toch wat minder basic!

Zet het in je agenda want op dinsdag 31 maart dropt deze Nike Spiridon Caged op Nike.com. Voor €140,- staat dit paar al bij jou in de schoenenkast. Kun jij niet wachten tot eind van de maand en ben je benieuwd welke sneakers er deze maand nog meer releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Voor leuke content kun je ons volgen op TikTok en om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op social media.

Nike Air Zoom Spiridon Cage 'Varsity Red'

CJ1288-600 · Prijs vanaf €190,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike