Skip to content
Upcoming

De Nike Air Zoom Dubble Stacked is het nieuwste running model voor vrouwen

29 juni 2020 14:29
De Nike Air Zoom Dubble Stacked is het nieuwste running model voor vrouwen

Nike komt met een nieuwe performance sneaker speciaal voor vrouwen. De Nike Air Zoom Dubble Stacked komt in navolging van de ‘Barely Volt’ colorway nu in een ‘Black/Volt’ kleurencombinatie. Het model lijkt veel op een al eerder uitgebracht model, namelijk de Air Zoom Alphafly NEXT%.

Nike Zoom

Nike Zoom is een dempingssysteem van Nike. Dit dempingssysteem is ontworpen voor snelheid en wendbaarheid. De technologie gebruikt samengeperste lucht en strak gespannen vezels om schokken op te vangen en en deze om te zetten in snelle bewegingen. Zo heb je ook minder belasting op spieren, gewrichten en pezen.

Nike Air Zoom Dubble Stacked | CI0804-001

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van zwart mesh op de voorvoet en leer op de hak. Een zwarte outline Swoosh loopt van de voorvoet helemaal door naar de midfoot van de sneaker. Een mini Swoosh is hierna te vinden op het leren deel van de sneaker. De twee opvallende details zijn de Volt kleurige logo’s op de tong en de hak. Als we naar beneden kijken naar de midsole, dan zien we waar de naam Air Zoom Dubble Stacked vandaan komt. In de hiel zijn twee zichtbare Volt kleurige Air pods geplaatst. Deze twee worden gescheiden door een dua van TPU platen die helemaal naar de voorvoet van de sneaker lopen. Kijkend naar de voorvoet, zien we dat hier één Air pod is geplaatst. Als laatste maakt een doorschijnende buitenzool de sneaker af, waardoor aan de onderkant de pods in de voorvoet te zien zijn.

De Nike Air Zoom Dubble Stacked komt uit op 2 juli via de Nike SNEAKRS app voor een prijs van €230,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Nike WMNS Zoom Double Stacked 'Black'

CI0804-001 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders
Air Zoom dubble Stacked
Air Zoom dubble Stacked
Air Zoom dubble Stacked
Air Zoom dubble Stacked
Air Zoom dubble Stacked
Images by Nike