Skip to content
Upcoming

De Nike Air VaporMax EVO is nu verkrijgbaar voor members!

25 februari 2021 18:16
De Nike Air VaporMax EVO is nu verkrijgbaar voor members!

Vorige week dropte de eerste colorway van de Nike Air VaporMax EVO. Nu is een grijze variant van het model beschikbaar, exclusief voor Nike Members. Bekijk hier alle details van deze unieke sneakers!

Nike Air VaporMax EVO

Nike Air VaporMax EVO | CT2868-002

Deze Air VaporMax EVO colorway heeft verschillende grijstinten gekregen. Zoals bij elk VaporMax model, bestaat de zool volledig uit Air Bubbles, die direct de grond raken. Het model heeft een stoer design door de dynamische lijnen die op de upper staan. De swoosh is hier overheen geplaats en heeft een witte kleur met een donkergrijze omlijning gekregen. Ook de veters hebben dezelfde donkere grijstint gekregen. Het logo op de hak is zwart gemaakt, in tegenstelling tot het witte logo op de tong.

Als je goed kijkt, zie je dat op de schoen verschillende onderdelen van oude Nike modellen zijn verwerkt. Door oude designs te gebruiken, viert Nike de historie van verschillende Nike iconen.

CT2868-002
Nike Air VaporMax
Nike Air VaporMax EVO
Nike Air VaporMax EVO

Nike Air VaporMax Evo

CT2868-002 · Prijs vanaf €134,-

Naar alle aanbieders

‘What The’

Vorige week dropte de eerste colorway van de Air VaporMax EVO. Dit ‘What The’ design had een zwarte basis met kleurrijke onderdelen. Hierdoor kun je beter de gebruikte elementen van eerdere iconische Nike modellen zien. Zo zijn er elementen van de Air Max 90, 93, 96, Air Max Plus en vele andere modellen gebruikt. De EVO is het perfecte voorbeeld dat geschiedenis en innovatie goed gepaard kunnen worden.

VaporMax 'What The'

Nike Air Vapor Max EVO NRG 'What The'

DD3054-001 · Prijs vanaf €134,-

Naar alle aanbieders

Kun je niet genoeg krijgen van dit unieke model? Er gaan geruchten dat er nòg een andere colorway aankomt! Deze colorway belooft een witte basis te hebben met enkele kleurrijke details, bekijk het design hieronder.

VaporMax Evolution of Icons

Nike Air VaporMax EVO 'Evolution of Icons' - White

DC9113-100 · Prijs vanaf €107,-

Naar alle aanbieders

Moet jij deze innovatieve sneakers aan je voeten hebben? Shop de grijze colorway van de Nike Air VaporMax EVO nu voor €225 bij Nike! Houd de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten om de officiële releasedatum van de witte colorway niet te missen!

Nike Air VaporMax Evo

CT2868-002 · Prijs vanaf €134,-

Naar alle aanbieders
VaporMax EVO
Images by Nike