Skip to content
Where to Cop

De Nike Air VaporMax Day to Night Pack

17 mei 2017 15:04
De Nike Air VaporMax Day to Night Pack

De release datum van de Nike Air VaporMax Day to Night Pack is bekend! Donderdag 1 juni 2017 moet jij om precies 09:00 uur achter de knoppen zitten als je enig kans wil maken, want er zitten me toch lekkere zomerse colorways bij in deze pack.

De Air VaporMax is ongeveer 1,5 maand oud maar we kunnen nu al zeggen dat Nike het toch weer geflikt heeft om een legendarisch maar ook een zeer technische Air Max sneaker op de markt te brengen. De re-stock van vanochtend van de "Asphalt" en de "Pale Grey" waren binnen het half uur alweer volledig uitverkocht. Met de run op deze running shoe's lijkt Nike weer een zeer populair model aan de al zo indrukwekkend lijn van de Air Max toe te kunnen voegen.

De Day to Night Pack van de Air VaporMax zal in totaal vijf colorways bevatten. Van zons opkomst to zons ondergang en door tot diep in de nacht, elke colorway heeft zo zijn eigen tint te pakken die de loop van de dag vertegenwoordigd. Voor de ladies komen 3 kleuren beschikbaar, namelijk de Light Violet, Violet Dust en Glacier Blue W. Ook voor de heren zijn er 3 colorways, namelijk de: Glacier Blue, Light Blue Orbit en Navy.

De Day to Night pack zal op 1 juni 2017 om 09:00 uur gereleased worden voor een slordige 210 euro. Een mooie bestemming voor je vakantiegeld toch?

Voor jouw dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook en Instagram.