Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Nike Air Safari OG ‘Monarch’ – 2024

18 juli 2024 11:05
Where to cop: Nike Air Safari OG ‘Monarch’ – 2024

De iconische Nike Air Safari, een meesterwerk van Tinker Hatfield uit 1987, keert terug! Na de laatste release in 2018, zal de sneaker opnieuw verkrijgbaar zijn op vrijdag 19 juli 2024 bij geselecteerde retailers. Op 24 juli 2024 dropt de sneaker bij Nike. Krijg hier een overzicht van waar je de sneaker kunt scoren!

Nike Air Safari OG ‘Monarch’ – 2024 | HM3818-001

Het is bijna 30 jaar geleden dat de iconische Safari-print voor het eerst verscheen. Deze print werd bekend door het Air Pack, dat bestond uit vier verschillende modellen: de Air Max 1, de Air Trainer I, de Air Sock en natuurlijk de Air Safari.

Nike Air Safari
Nike Air Safari

Tinker Hatfield werd geïnspireerd door een etalage in een meubelzaak, waar een bank stond bekleed met struisvogelleer. Deze bank vormde de inspiratiebron voor de Nike Air Safari, wat leidde tot de iconische print.

Nike Air Safari
Nike Air Safari

De nieuwe Air Safari behoudt zijn klassieke kleurenpalet van Black, Monarch en Light Iron Ore. Daarnaast blijft het herontwerp trouw aan het originele kleurenschema met een basis van zwart en oranje leer, ademende perforaties op de tong, en de Monarch-kleur die doorloopt naar de tong en de binnenvoering. Als laatste wordt ontwerp afgemaakt met een zwart-witte tussenzool en een rubberen buitenzool.

Nike Air Safari
Nike Air Safari

Where to cop?

Wil je de Nike Air Safari coppen? Check dan ons overzicht waar we hebben opgesomd waar en wanneer je deze sneaker kunt scoren: op 19 juli 2024 bij verschillende retailers en vanaf 24 juli 2024 bij Nike zelf.

Vergeet niet om de Sneakerjagers nieuwspagina en Instagram in de gaten te houden voor het laatste sneakernieuws!

Nike Air Safari
Nike Air Safari
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date