Skip to content
Upcoming

De Nike Air Raid OG komt dit jaar terug in een zwarte colorway

23 augustus 2020 20:59
De Nike Air Raid OG komt dit jaar terug in een zwarte colorway

De Nike Air Raid OG kwam voor het eerst op de markt in 1992. Het model dat is ontworpen door Tinker Hatfield wordt dit jaar teruggebracht in een zwart met grijze colorway. Wanneer je de ‘Nike Air Raid OG ‘Black/Grey’ kan verwachten is nog onbekend, maar wij verwachten dit paartje dit jaar nog.

De Nike Air Raid heeft in de afgelopen jaren meerdere colorways gekend. Daarbuiten is de sneaker ook onder handen genomen door bijvoorbeeld, Jerry Lorenzo van FOG. De sneaker is super strak maar heeft een speelse draai door de strips die op het bovenwerk te zien zijn.

Nike Air Raid OG ‘Black/Grey’ | DC1412-001

Het bovenwerk van deze sneaker bestaat uit verschillende materialen. Zo is er leer en mesh te zien. De grijze toebox en de witte midsole maken de sneaker helemaal compleet. Wat natuurlijk meteen opvalt zijn de grijze strips die over de veters geplaatst zijn. Op de zijkant van de sneaker is klittenband te zien. De Nike branding is te zien op de tong.

Je zal nog heel even geduld moeten hebben voor de officiële releasedatum van de Nike Air Raid OG ‘Black/Grey’. Wij verwachten dit paartje in 2020 bij Nike. Wel is er bekend dat deze sneaker €130,- zal kosten. Je kan hieronder deze te gekke colorway bekijken. Neem een kijkje in de releasekalender voor andere toffe sneakers die klaar staan voor ons. Om op de hoogte te blijven kan je ons volgen op social media!


Nike Air Raid OG 'Black/Grey'

DC1412-001 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders
Image by: Nike