Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max Verona komt in heel veel nieuwe kleurtjes deze zomer

23 april 2020 16:45
De Nike Air Max Verona komt in heel veel nieuwe kleurtjes deze zomer

We hebben goed nieuws voor alle dames. De Nike Air Max Verona, speciaal ontworpen voor de dames, komt deze zomer uit in maar liefst 5 nieuwe kleurtjes. De Nike Air Max Verona heeft een paar elementen geleend van de Nike Air Max 90 en heeft zo een eigen unieke look gecreëerd. Hieronder hebben wij alle colorways die deze zomer uit zullen komen even op een rijtje gezet.

Nike Air Max Verona Colorways

De collectie bestaat uit maar liefst 5 zomerse colorways. De eerste colorway beschikt over een wit bovenwerk met kleurrijke details. Zo is het gedeelte rondom de air-unit crimson en beschikt de heel over paarse overlay. Verder zijn de branding op de tong en de Swoosh ook weer crimson van kleur. De tweede heeft een zwart bovenwerk gekregen met daarbij een witte Swoosh en een witte midsole. Deze heeft een mintgroene overlay op de heel en een gekleurde air-unit. De veters zitten vast met roze labeltjes. De derde colorway is redelijk bescheiden gebleven. Het bovenwerk heeft een licht beige kleur gekregen met een witte Swoosh. De labeltjes bij de veters zijn vapor green. Om het design af te maken komt vapor green terug in de air-unit. Over de vierde colorway hebben we al eerder geschreven. Dan heb ik het natuurlijk over de ‘Summit White’ colorway. Een wit bovenwerk, met een blauwe Swoosh. De laatste colorway is ook weer lekker zomers. Het bovenwerk heeft een lichtroze kleur gekregen en deze kleur komt terug in de air-unit en de outsole. De sneaker beschikt wel over een witte midsole.

De zwarte colorway is op dit moment beschikbaar voor Nike Plus-leden. Ook de wit met blauwe colorway is al verkrijgbaar, deze kun je kopen op jdsports.nl. We verwachten dat de rest van de collectie in de loop van het voorjaar zal releasen op Nike.com en zij hebben een prijskaartje van €120,00.

Ben je benieuwd welke sneaker er nog meer releasen binnenkort? Neem dan een kijkje in onze releasekalender en volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. Check hieronder alle colorways!


Nike Air Max Verona 'Magneta'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Nike Air Max Verona

CI9842-001 · Prijs vanaf €81,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max Verona 'Jade Aura'

CI9842-003 · Prijs vanaf €68,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max Verona 'Sail/Blue'

CZ6156-101 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders

Images by Nike
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date