Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max Verona komt in een ‘Orewood’ colorway

7 augustus 2020 10:10
De Nike Air Max Verona komt in een ‘Orewood’ colorway

De Nike Air Max Verona is een modelletje die speciaal op de markt is gekomen voor dames. Dit jaar zal deze toffe sneaker in een nieuwe colorway verschijnen, dit is de ‘Orewood’. Eerder dit jaar verschenen er al verschillende colorways op het model dt geïnspireerd is op de Air Max 90. Wanneer deze gave colorway precies gereleased is nog even afwachten maar verdere informatie kan je hieronder vinden!

Nike Air Max Verona ‘Orewood’ | CZ8685-131

De Nike Air Max Verona heeft dit keer een super strakke colorway die beschikt over een oversized heel. De originele Air-eenheden zijn op dit model 200 procent groter dan dat we gewend zijn. Het bovenwerk heeft een wit met beige basis. Deze wordt afgewerkt door verschillende kleuren. De kleuren groen, oranje, beige en blauw zorgen ervoor dat de sneaker een vrolijk maar strakke upper heeft. Op de veters zijn kralen bevestigd die zorgen voor een speelse draai. De swoosh, air unit en verdere details zijn oranje gekleurd. Kortom; dit is een echte musthave om jouw sneakercollectie mee uit te breiden!

Helaas hebben wij nog geen exacte releasedatum voor de Nike Air Max Verona ‘Orewood’. Wel wordt dit paartje nog in 2020 verwacht met een prijskaartje van €110,-. Tot dat deze colorway gereleased zal worden bij Nike, kan je ‘m hieronder bewonderen. Daarnaast kan je een kijkje nemen in de releasekalender en ons volgen op social media, zo blijf je altijd op de hoogte!

Nike Air Max Verona 'Orewood'

CZ8685-131 · Prijs vanaf €74,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike