Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max Plus krijgt Painted details

4 maart 2019 17:44
De Nike Air Max Plus krijgt Painted details

De Nike Air Max Plus is hotter dan ooit. Met verschillende nieuwe colorways, Jewel details, hybrids, noem het maar op, staat de Nike air Max Plus weer helemaal vooraan in de rij! Met de laatse release, waar het model een oversized Swoosh kreeg, heeft Nike inspiratie opgedaan voor deze nieuwe painted Swoosh variant.

Enige tijd geleden schreven we al over de Nike Air VaporMax Plus Oversized Swoosh. Een upgrade van de normale variant, waar de mini Swoosh is vervangen voor een grote Swoosh. Deze nieuwe colorway lijkt erg veel op deze variant maar is toch anders!

Als we namelijk goed kijken naar het bovenwerk zien we in designkeuzes toch een aantal grote verschillen. Het bovenwerk heeft in dit geval een extra Swoosh over de painted Swoosh heen. Deze Swoosh zit normaal ook altijd op het Air Max Plus model.

De colorway van de sneaker is erg tonal. Zo is eigenlijk de gehele sneaker zwart op de painted details na. Over het synthetische bovenwerk zitten de painted details die lichtgrijs/licht blauw zijn gemaakt.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max Plus 'Black Line'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Painted
Painted
Painted
Painted
Painted