Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max Plus krijgt een ‘Miami Vice’ Colorway

26 februari 2019 13:31
De Nike Air Max Plus krijgt een ‘Miami Vice’ Colorway

De ‘Miami Vice’ colorway is al eerder verschenen op de Nike Air Max Plus 97 en de Air Jordan 1. Nu vindt Nike het tijd om deze colorway te plaatsen op de Nike Air Max Plus.

De kleuren die gebruikt worden in deze colorway, vind je terug in het Miami Heat tenue. Denk hierbij aan veel zwart, samen met de kleuren fuchsia en licht blauw. De Basis van de sneaker is zwart, met daar bovenop de bekende overlay van de Air Max Plus. De overlay loopt over van de kleur fuchsia naar het licht blauw. Over het lichte blauw van de overlay is de Swoosh geplaatst. De Swoosh heeft echter dezelfde kleur blauw en valt hierdoor wat weg. Daarentegen is de branding op de tong erg opvallend vanwege de felle kleur roze op het diep zwart.

De Nike Air Max Plus ‘Miami Vice’ Wordt gereleased op donderdag 21 maart 2019. De Prijs ligt rond de €170,-.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 'Miami Vice'

CI2368-001 · Prijs vanaf €1.350,-

Naar alle aanbieders

uitgelichte afbeelding: Courtesy of the Miami Heat / NBA.com