Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max Plus krijgt een Bumble Bee colorway

27 februari 2019 14:25
De Nike Air Max Plus krijgt een Bumble Bee colorway

Het is geen onbekend feit dat de retro achtige sneakers helemaal hot zijn. Nike, met zijn gigantische geschiedenis en hoeveelheid retro runners, speelt hier goed op in. Met sommige re-releases, zoals de Skylon en de Icarus gaat het hart van veel vintage/retro sneakerheads harder kloppen. In de tussentijd is de Air Max Plus altijd een geliefde en low key underdog geweest. Dit toffe model vol met details en felle kleuren krijgt een ‘Bumble Bee’ colorway.

De Nike Air Max Plus staat bekend om zijn vele looks. Van gradiënt uppers to tonal uppers, alles past op het Plus model. Voor de volgende colorway speelt Nike eigenlijk maar met drie kleuren, zwart, wit en geel. Uiteraard zien we ook een subtiele gradiënt op de mesh underlayer.

De sneaker zelf is gemaakt van synthetische materialen, zoals plastic en mesh. Bijna het gehele bovenwerk is gemaakt van mesh. Hier overheen lopen de bekende stripes, dit keer uitgevoerd in het zwart. Het mesh materiaal is wit en zwart en loopt in een gradiënt over van zwart op de heel naar wit op de neus.

Naast de voornamelijk zwart en wit tinten heeft de sneaker een aantal felgele Bumble Bee details. Zo is de swoosh op de zijkant in het felgeel ‘Bumble Bee’ met een zwarte outline en is de liner van de tongue ook geel. Het TN-logo op de heel en tongue is ook in de klassieke gele kleur uitgevoerd.

Er is helaas nog geen releasedatum van deze Nike Air Max Plus ‘Bumble Bee’ bekend maar we verwachten hem vrij snel.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.  


Nike Air Max Plus 'Bumble Bee'

CI2299-002 · Prijs vanaf €159,-

Naar alle aanbieders
 Bumble Bee
 Bumble Bee
 Bumble Bee
 Bumble Bee
 Bumble Bee