Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max Plus 97 komt in opvallende Miami Vice colorway

12 november 2018 14:15
De Nike Air Max Plus 97 komt in opvallende Miami Vice colorway

Na het succes van de hybrids in 2018 is Nike nog niet uitgespeeld met de mixed up Air Max moddels. Dit keer krijgt de Air Max Plus en de 97 hybrid een Miami Vice geïnspireerde colorway. De kleuren die gebruikt zijn in deze samenstelling zien we ook terug in het Miami Heat alternatieve tenue.

De sneaker zelf is gemaakt van verschillende materials, zoals Leer, Nubuck en Mesh. Het bovenwerk van de sneaker bestaat uit de 97 upper die uitgevoerd is in wit met felroze en teal details. Dit kleurrijke bovenwerk rust op een donkere, zwarte, midsole die we kennen van de Air Max Plus. De Air Units in de midsole zijn gemaakt in dezelfde teal en felroze kleuren zoals op het bovenwerk.

Naast een opvallende colorway zien we ook nog wat leuke opvallende details. Om de Miami Vice sfeer goed in stand te houden zijn er op de mudguard, onder de mini swoosh, felroze mini palmboopjes geplaats. Ook zien we op de tongue de area code van Miami, 305, staan. Als laatste detail zien we dat de outsole kleine teal en felroze details heeft.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max Plus 97 ‘Miami Vice’

Releasedatum: TBA
Colorway: White/Blue Gale/Black/Laser Fuchsia