Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max BW/97 hybrid in samenweking met Skepta

26 april 2018 12:01
De Nike Air Max BW/97 hybrid in samenweking met Skepta

Waar de meeste artiesten voor een populair model kiezen gaat de MC Skepta en stap verder. Voor zijn nieuwste collab is er gebruik gemaakt van een hybrid tussen de Air Max 97 en de Air Max BW. De Britse MC heeft al eerder een collab uitgebracht met Nike en er staat ook nog een andere, nieuwe collab op de planning. Nu zijn de foto’s van een nieuwe collab van de Nike Air Max BW/97 hybrid zijn nu opgedoken.

Kijkend naar deze hybrid zien we de upper van een Nike Air Max BW en de zool van de Air Max 97. De Air Max BW staat bekend om zijn snelle en strakke lijnen en de bij behorende grote Air Unit. Vandaar de Air Max BW, BW staat voor Big Window. Deze grote Air Unit was blijkbaar niet groot genoeg. De zool van de Air Max 97 heeft een Air Unit die bijna de hele zool siert.
De sneaker is qua kleur gebruik erg rustig en heeft een nagenoeg witte colorway enkel de Swoosh is gekleurd. Wat wel opvallend is, is dat de rechter schoen een rode Swoosh heeft en de linker schoen een blauwe Swoosh. Dit geld ook voor de Air Units op de sneakers.

De release van deze nieuw collab staat gepland op 19 mei. Waar de sneaker verkrijgbaar gaat worden is nog afwacht. Houd voor updates Sneakerjagers en de releasekalender in de gaten.


Nike Air Max BW/97

Releasedatum: 5 mei 2018 -> 19 mei 2018
Colorway: Summit White/Hyper Cobalt
Stylecode: AO2113-100


Images: Mita Sneakers