Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max Box dropt aankomende donderdag 19 maart

17 maart 2020 20:25
De Nike Air Max Box dropt aankomende donderdag 19 maart

Nike is al een tijdje lekker bezig. Er zijn dit jaar niet alleen een heleboel colorways verschenen maar ook een paar nieuwe modellen. Zoals de Nike Air Max 90 FlyEase en de Nike Air Max 2090. Nu komt er binnenkort nog een nieuw model uit, namelijk de Nike Air Max Box. Het is een hele speciale, en daarom kunnen we niet wachten totdat het donderdag is!

Nike WMNS Air Max Box | Details

Deze nieuwste Nike Air Max Box heeft een Air Max 270 air-unit in de hak. Deze air-unit zorgt voor responsieve demping in de ring en sportschool. De sneaker is gemaakt van leer, synthetisch suède en licht mesh. Deze combinatie zorgt voor ventilatie, comfort en omsluiting.

De colorway van deze Nike Air Max Box beschikt over een kleurenpallet van pistache, zwart, oranje en roze. De sneaker valt tot de scheenbenen, het is dus een erg hoog model. Het bovenwerk beschikt over de pistache groene kleur, waarin zwart is verwerkt. Zo is de kleur zwart terug te vinden in de veters, op de heel en in de midsole. Op de tong staat het branding ‘Nike box’ logo in het oranje gestikt. De air-unit van de sneaker heeft een roze kleur gekregen om het design helemaal compleet te maken. Nog een laatste finishing touch in deze sneaker is dat de veter glow in the dark zijn!

Aanstaande donderdag 19 maart is het dan zover. Vergeet je wekker niet te zetten want de sneaker zal om klokslag 9:00 releasen op Nike.com. Voor €150,- is dit paar al van jou. Zet ‘m in je agenda want deze wil je niet missen! Voor de laatste sneakerreleases kun je een kijkje nemen in onze releasekalender. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media. Check ook de afbeeldingen van de sneaker hieronder.

Nike WMNS Air Max Box

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by Nike