Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 98 krijgt een “Racer Blue” colorway

19 april 2018 09:17
De Nike Air Max 98 krijgt een “Racer Blue” colorway

De drukke 2018 Air Max 98 campagne blijft nog steeds rollen met weer een gloednieuwe colorway. Het silhouet heeft het gebruikelijke design, maar nu heeft Nike er een Racer Blue en Volt colorway aan toegevoegd. De combinatie met zwart en wit zorgt ervoor dat de sneaker een nog aantrekkelijker uiterlijk krijgt.

De opvallende kleuren “Blue” en “Volt” worden gebruikt voor contrast op dit specifieke model. De felle “Volt” kleur vind je op de voorste twee lace loops, de mini swoosh onder op de buitenzool, en op de strepen aan de achterkant van de schoen. De swoosh op de neus van de sneaker is in de “Blue Racer” colorway, net zoals de tong, veters, de omlijning van de swoosh op de zijkanten en de air in de zool. Ook al hergebruikt de 98 de tussenzool unit van zijn voorganger de Air Max 97, dankzij het bovenwerk is Nike er weer in geslaagd een unieke Air Max 98 uit te brengen.

Er is momenteel nog geen specifieke releasedatum onthult, maar je kan ze waarschijnlijk ergens in mei verwachten. We zullen je via de blogs op de hoogte houden! Benieuwd naar ons gehele Nike Air Max 98 assortiment? Klik hier!  Check onze releasekalender voor meer komende releases!


Nike Air Max 97

Releasedatum: Mei 2018
Prijs: €180
Colorway: White/Black-Racer Blue-Voltstyle
Stylecode: 640744-103