Skip to content
Upcoming

Ben jij er klaar voor om in deze Nike Air Max 97 te shinen?

21 februari 2020 08:00
Ben jij er klaar voor om in deze Nike Air Max 97 te shinen?

De Air Max 97 krijgt een nieuwe colorway die speciaal voor dames is! Er zijn natuurlijk al wel vaker sneakers uitgekomen van Nike die speciaal voor dames zijn, maar dit is toch wel een paartje die je in je kast moet hebben! De te gekke colorway kan je hieronder bekijken!

De Nike Air Max 97 kwam voor het eerst uit in 1997 en is ontworpen door Christian Tresser. Het ontwerp van de schoen is geïnspireerd op de bullet-trein in Japan, het was de eerste sneaker die de Air zool over de volledige lengte had. De eerste colorway van de AM ’97 was de ‘Silver Bullet’. De sneaker valt onder de Air Max lijn van Nike. Dit iconische model van Nike is ondertussen ook een golfschoen. heeft al heel veel colorways ontvangen en samenwerkingen zoals met Off-White en Sean Wotherspoon.

Nike Air Max 97 WMNS Iridescence | Closer Look

Het iriserende effect is het eerste dat opvalt aan de sneaker. Dit is de zien op de mudguard en deels op de upper van de sneaker. De details op de tong hebben ditzelfde effect. Op het bovenwerk dat verder wit gekleurd is zijn stippen te zien. De zool en de veters zijn ook wit van kleur.

Een exacte releasedatum van deze damessneaker is er nog niet. De Air Max 97 WMNS Iridescence zal €180 kosten. Er wordt verwacht dat de sneaker in de aankomende weken nog dropt bij Nike en geselecteerde retailers! Bekijk de foto’s van de toffe sneaker hieronder.


Nike Air Max 97 'Iridescent'

CU8872-196 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders
Air Max 97
Air Max 97
Air Max 97
Images by: Nike