Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 97 keert terug in wit en rood

27 juli 2018 23:10
De Nike Air Max 97 keert terug in wit en rood

De Nike Air Max 97 komt regelmatig terug in nieuwe colorways. Van deze opvallende 97 met verfspetters tot de rustige ‘Desert and Sky’ colorway.

De nieuwste versie van Nike op het klassieke silhouet, heeft een minimalistische combinatie van rood, wit en lichtgrijs. De upper en de tussenzool van de schoen zijn wit. De muguard van sneaker is lichtgrijs zodat er net wat meer contrast wordt gebracht in het ontwerp. Rondom de gehele schoen, net boven de mudguard, loopt een rode streep. Ook de kleine Swoosh aan de binnenkant van de voet is rood. De Air Unit is doorschijnend en de buitenzool is wit.

Wat maakt de Nike Air Max 97 een goed model?

De Air Max 97 is tegenwoordig één van de populairste Nike modellen. Dit komt door het unieke design. De Nike Air max 97 heeft de wereld veranderd met zijn Air unit over de gehele lengte van de zool. De Nike Air Max 97 is een vernieuwde versie van het originele design met een lichte constructie voor dagelijks comfort. In 1978 maakte Nike zijn debuut met de revolutionaire Air-Sole unit, dat in 1987 is uitgebreid.

Er is nog geen officiële releasedatum bekend maar het gerucht gaat dat hij later deze maand gereleased wordt. Houd daarom goed onze pagina in de gaten voor eventuele updates! Bekijk hier ons huidige Air Max 97 assortiment.


Air Max 97

Releasedatum: TBA
Verwachte prijs: €180,-
Colorway: White/Red
Stylecode: AR5531-002