Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 97 in ‘Mustard’

21 juni 2018 14:07
De Nike Air Max 97 in ‘Mustard’

Nike’s opvallende Air Max 97-silhouet wordt vaak opnieuw vormgegeven in verschillende kleuren en uitvoeringen, de meest recente is hiervan is de “Black Grape”. Deze maakt gebruikt van donkere kleuren. Maar ben je op zoek naar een lichtere versie dan is deze ‘Mustard’ misschien wat voor jou!

De sneaker bestaat voor het grootste deel uit Wheat Gold. De details zijn bedekt in Terra Blush en Burgundy Crush; op de strepen op de middenvoet, de wreef en de Nike-branding. Hoewel “Mustard” niet in de officiële naam van de colorway is, past de naam heel goed bij deze goudbruine sneaker. De tussen is wit wat zorgt voor contrast en de air-unit is Burgundy Crush.

Wat maakt de Nike Air Max 97 een goed model?

De Air Max 97 is tegenwoordig één van de populairste Nike modellen. Dit komt door het unieke design. De Nike Air max 97 heeft de wereld veranderd met zijn Air unit over de gehele lengte van de zool. De Nike Air Max 97 is een vernieuwde versie van het originele design met een lichte constructie voor dagelijks comfort. In 1978 maakte Nike zijn debuut met de revolutionaire Air-Sole unit, dat in 1987 is uitgebreid.

De sneaker is exclusief voor vrouwen! Er is nog geen officiële releasedatum bekend maar het gerucht gaat dat hij later deze maand gereleased wordt. Houd daarom goed onze pagina in de gaten voor eventuele updates!


Nike Air Max 97

Prijs: €180,-
Colorway: Wheat Gold/Terra Blush-Burgundy Crush
Stylecode: 921733-700