Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 95 SE in een neon colorway!

11 juni 2018 15:53
De Nike Air Max 95 SE in een neon colorway!
De Nike Air Max 95 is een sneaker uit de lijn van de Nike Air Max ontworpen door Sergio Lozano. Het golvende ontwerp is bedoeld als een interpretatie van de menselijke anatomie. De meest bekende colorway van de Nike Air Max 95 is de ‘Neon’, een sneaker met  verschillende neon kleuren.

Nikes nieuwste Air Max 95 SE beschikt over dezelfde style als de OG ”Neon” Air Max 95. De klassieke 95  zijpanelen komen in een witte kleur. De zijpanelen zijn van zacht leer en de onderste 2 panelen hebben een relief patroon. Het bovenwerk is van wit mesh en past goed bij de neon details. De lusjes waar de veters doorheen gaan zijn ook in het neon. De tong en de hiel zijn voorzien van een elegante grijze details. Op de zijkant van de hiel is een neon swoosh te vinden. De sneaker is afgewerkt met een witte tussenzool. De grijze Air-unit en de grijze zool zorgen voor een mooi contrast.

Het is nog niet bekend wanneer deze sneaker gereleased word, maar het duurt niet lang meer! Houd daarom goed onze pagina in de gaten voor updates. Wil je bij onze huidige Air Max 95 collectie kijken? Klik dan hier.


Nike Air Max 95 SE

Releasedatum: TBA
Prijs: €160,00
Colorway: White/Grey/Neon
Stylecode: AQ4141-100