Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 95 komt in een Premium Blue/Brown colorway!

2 juli 2018 14:20
De Nike Air Max 95 komt in een Premium Blue/Brown colorway!

De Air Max 95 staat bekend om zijn veel verschillende colorways, zoals de NSW-embroidered logo edition, nu komt de Nike Air Max 95 in een vernieuwde uitvoering! De Nike Air Max 95 is een sneaker uit de lijn van de Nike Air Max ontworpen door Sergio Lozano. Het golvende ontwerp is bedoeld als een interpretatie van de menselijke anatomie.

De sneaker komt in een ander textiel dan normaal, de sneaker beschikt over canvas, suede en nubuck. De colorway is Premium Blue/Brown. Deze versie van het retro silhouet heeft een luxe uitstraling omdat het bovenwerk van canvas, suede en nubuck is. Verschillende tinten van blauw, bruin en beige is op het golf-achtige ontwerp terug te vinden. De beige Air Max zool zorgt voor een chunky uitstraling. De Air Max 95 beschikt over vele details, zoals de geborduurde mini Swoosh op de hiel. Ook zitten er reflecterende 3m materiaal op de veters wat het ontwerp compleet maakt.

Er is nog geen releasedatum bekend over de Nike Air Max 95 Premium Blue & Brown maar we verwachten de sneaker snel op de Nike site. Kan je niet wachten? Kijk dan bij onze huidige Air Max collectie!


Nike Air Max 95 Premium Blue & Brown

Releasedatum: TBA
Prijs: €160,00
Colorway: Premium Blue/Brown