Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 94 komt in een luxe safari print

20 september 2018 12:57
De Nike Air Max 94 komt in een luxe safari print

Afgelopen jaar heeft Nike de schijnwerpers vooral gericht op de populaire Air Max modellen zoals de Air Max 1, 95 en 98. Nu komt er een wat authentieker model, de Air Max 94, in een safari print! De liefde die Nike heeft voor zijn Air Max 94 en Air Max Deluxe is groot, dat is ook helemaal niet gek want de sneakers zijn er al sinds 1990. Nu komt de Air Max 94 in een te gekke colorway!

De sneaker komt in een luxe grijze safari print. De safari print is een bekend printje en is zeer geliefd onder de Nike Fans. Op de hak van de sneaker is het logo te vinden en op de hiel komt de safari print terug. De bekende print is het middelpunt van dit ontwerp. De verschillende grijs/zwart panelen geven het ontwerp iets meer rust. De sneaker beschikt over suède en mesh panelen. Een witte tussenzool met een Air Unit maakt het ontwerp af. Op de zijkant bevindt zich de welbekende Swoosh. Er is nog geen officiële releasedatum bekend. Houd daarom goed onze pagina in de gaten voor updates!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 94

Releasedatum: herfst, 2018
Stylecode: AV8197-001