Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 ‘Fire Pink’ is nu verkrijgbaar in zomerse kleuren

13 maart 2020 19:49
De Nike Air Max 90 ‘Fire Pink’ is nu verkrijgbaar in zomerse kleuren

De lente komt eraan en dat is voor Nike een reden om nieuwe zomerse colorways te releasen. De Nike Air Max ‘Fire Pink’ is wit met blauw/roze details. Dit is natuurlijk helemaal perfect voor het lekkere weer dat eraan komt. Daarnaast bestaat de AM 90 deze maand al 30 jaar.

In de jaren ’60 werd Nike opgericht en ging vanaf de jaren ’70 onder de naam Nike door het leven. In 1990 was het dan eindelijk zo ver, de Nike Air Max 90 kwam uit. De eerste colorway was de Infrared, deze was ontworpen door Tinker Hatfield. Ondertussen is de Air Max 90 een iconische sneaker die niet meer weg te denken is. Zoals eerder al gezegd is, is deze sneaker ook nog eens 30 jaar oud deze maand. En om die reden heeft Nike een hoop colorways en verschillende pack’s gereleased.

Nike Air Max 90 ‘Fire Pink’ | Closer Look

Hoewel de meeste designs van het dertig jarige bestaan veel meer uitgesproken zijn, is dit een vrij rustige colorway. De sneaker heeft een wit boven werk dat bestaat uit mesh en leer. Het witte mesh is terug te zien op een deel van de heel en de toebox. Verder is er een deels witte met blauwe mudguard te zien. De hiel, de Air Max branding en het deel om het Air paneel is roze gekleurd, net als de Nike branding op de tong van de sneaker.

De Nike Air Max 90 Fire Pink is nu verkrijgbaar via Nike.com. Je kan dus deze sneaker direct kan scoren! Voor dit vrolijke paartje zal je €140,- over moeten hebben. Bekijk de sneaker hieronder.


Nike Air Max 90 'Fire Pink'

CT1030-001 · Prijs vanaf €39,-

Naar alle aanbieders
Air Max 90 Vivid Pink
Air Max 90 Vivid Pink
Air Max 90
Images by: Nike